Aawastock-festivaali julkaisi lisää esiintyjiä

Aawastock-musiikkifestivaali järjestetään jälleen Aavasaksan vaaralla Ylitorniolla 8.-9.7.2022. Festivaali julkaisi lisää esiintyjiä ja avasi lippukaupan.  Kaksipäiväisillä festivaaleilla nähdään muun muassa CMX, Arppa, Litku Klemetti ja Joose Keskitalo. Festivaalia juhlitaan luonnonsuojelualueen keskellä Kruununpuistossa. 

Aawastock-musiikkifestivaali järjestetään yli kymmenen vuoden tauon jälkeen jälleen Aavasaksan vaaralla Ylitorniolla 8.-9.7.2022. Festivaali on julkaissut lisää esiintyjiä ja myös lipunmyynti on alkanut. Ensimmäisenä myyntiin tulevat edullisemmat  early bird -liput ja ne ovat myynnissä 15.4.2022 asti. 

Kaksipäiväisillä festivaaleilla nähdään laaja kirjo pop-, rock-, ja indiemusiikin tulevia ja nykyisiä tähtiä. Uudet kiinnitykset ovat Arppa, Sepikka, Litku Klemetti, Stepa&Heimo ilman menneisyyttä sekä  Joose Keskitalo&The Mystic Revelation of Teppo Repo. Näiden lisäksi  festivaalilla nähdään aiemmin vahvistetut CMX ja SUAD. Lisää artisteja vahvistetaan kevään aikana.

Laajasti ohjelmaa, myös lapsille

Aawastockissa on pääohjelmasta nauttimisen lisäksi mahdollisuus muun muassa risteillä Tornionjoella, metsäjoogata ja käydä perheen pienimpien kanssa Pentti Punkin Syntymäpäivät -yhtyeen ilmaiskonsertissa.    

– Aawastock on ilon, riemun ja vapauden juhla, jonka tarkoitus on tarjota kokonaisvaltainen kulttuuripläjäys kauniissa maisemissa. Laadukkaan musiikin lisäksi konseptiin kuuluu hyvä ruoka ja juoma sekä Aawastockin näköinen rento meininki, järjestäjät lupaavat. 

Aavasaksa on Lapin vanhin matkailukohde, yksi Suomen kansallismaisemista ja perinteikäs juhannusjuhlien viettopaikka. Aavasaksan Kruununpuisto tarjoaa ainutlaatuiset puitteet festivaalin järjestämiselle. Kruununpuisto on vuodesta 2019 alkaen määritelty luonnonsuojelualueeksi. 

Aawastockin lopullinen ohjelma julkaistaan kevään aikana. Ensimmäisen festivaalin järjestämisestä tulee kuluneeksi ensi kesänä 20 vuotta.