AAWASTOCKIN OHJELMA ON VALMIS

Aavasaksan upeissa Kruununpuiston maisemissa 8.-9.7.2022 järjestettävän Aawastock-festivaalin viimeisetkin artistikiinnitykset on vahvistettu ja ohjelma on valmis. Kaksipäiväisillä festivaaleilla nähdään laaja kirjo jo mainetta niittäneitä sekä nousevia pop-, rock- ja indiemusiikin tähtiä.

Aawastock-festivaalin uusimmat, upeat artistikiinnitykset on vahvistettu, ja lavalle nousevat Risto, Lyyti, Samae Koskinen sekä useita pohjoisen bändejä. Tassuvaivat, Kas Kan, Zacharius Carls Group, Baabelin Nulikat, Roku Rousu & The I.O.N.S sekä Onségen Ensemble täydentävät Aawastockin mielenkiintoisen ja monipuolisen musiikkikattauksen. Aawastockissa esiintyvät myös aiemmin vahvistetut artistit SUAD, Absoluuttinen Nollapiste, Arppa, Sepikka, Litku Klemetti, Stepa & Heimo ilman menneisyyttä sekä Joose Keskitalo & The Mystic Revelation of Teppo Repo.

– Monta vuotta meni ilman tansseja, mutta nyt aika Aawastockin paluulle on oikea. Teemme tämän rakkaudesta musiikkiin. Taiteellinen linja on sama kuin ennenkin, ja itse paikkahan on paras, mitä Suomesta löytyy. Saamme luonnon valoshown kellon ympäri, promoottori Tommi Lantto kehuu.                 

Aawastock-festivaalin aloittaa perjantaina soolona Samae Koskinen, joka on tunnettu herkän rehellisistä ja puhuttelevista lyriikoistaan. Lauantain festivaalipäivän käynnistää puolestaan joensuulaislähtöinen indieartisti Lyyti pelottomalla runoelmapopilla. Festivaalin viimeinen esiintyjä on naiivista, aidosta ja itsevarmasta ilmaisustaan tunnettu Risto, joka on perustettu 20 vuotta sitten, aivan kuten itse festivaalikin. Risto on rock-bändi, jonka tavaramerkkinä kerrotaan olevan hurmokselliset ja äärimmilleen viedyt live-keikat.

Kemin tehtaan ja kellareiden varjoissa syntynyt Tassuvaivat tarjoilee vahvoja tunnelmia sekä herkkää melodista ilmaisua. Pohjoissuomalaisen Onségen Ensemble yhtyeen musiikki vie sinut mystiselle matkalle elokuvallisiin maisemiin, ja oululainen Kas Kan seikkailee puolestaan elektronisen musiikin ja vaihtoehtopopin reuna-alueilla. Rokkiratsu Baabelin nulikat tuo  puolikarkean poikabändin räyhäkästä ja rujon romanttista menoa, kun taas Roku Rousu & The I.O.N.S. sinkoilee friikkirokkailusta folk-balladien kautta powerpoppiin ja psykedeliaan. Muutaman vuoden keikkatauon jälkeen torniolaislähtöinen Zacharius Carls Group kasaa myös rivinsä festarikansan iloksi yöttömän yön juhlaan. 

Aawastock-festivaalin saavutettavuutta on kehitetty kestävän matkailun periaatteiden mukaisesti, ja Aavasaksalle voi saapua vähäpäästöisesti festaribussilla Kemistä, Rovaniemeltä ja Oulusta. Bussikuljetuksen Oulusta järjestää Rotos ry. Aikatauluista ja lipuista tiedotetaan lähiaikoina. Kemin ja Rovaniemen bussilippuja voi ostaa osoitteesta tiketti.fi.

Aavasaksan mökkimajoituskapasiteetti on täyttynyt. Leirintäaluemajoitus on kävelymatkan päässä festivaalialueelta. Leirintäalueella on bajamajoja, juokseva vesi sekä yövalvonta. 

Aawastockin talkoohaku aukeaa ke 25.5.2022., johon ilmottautuminen on Aawastockin kotisivulla.

OHJELMA

perjantai 8.7. klo 17 alkaen

SAMAE KOSKINEN (soolo)  |  TASSUVAIVAT  |  SEPIKKA  |  BAABELIN NULIKAT 

STEPA & HEIMO ILMAN MENNEISYYTTÄ  |  ROKU ROUSU & THE I.O.N.S LITKU KLEMETTI

lauantai 9.7. klo 15 alkaen

LYYTI  |  KAS KAN  |  SUAD  |  ZACHARIUS CARLS  GROUP 

ABSOLUUTTINEN NOLLAPISTE  |  ONSÉGEN ENSEMBLE  |  ARPPA

JOOSE KESKITALO & THE MYSTIC REVELATION OF TEPPO REPO  |  RISTO

Lippuja myy tiketti.fi

  • 1 pv 40€/50€ (+palv.maksu 2,50€)
  • 2 pv 70€ (+palv.maksu 3,50€). 
  • portilta 40€/50€/80€

Lisätiedot:

www.aawastock.fi

Tommi Lantto, promoottori 

, 050 396 1428

Karolina Ajanki, tuottaja

, 050 498 9121