Liput

Aawastockia juhlitaan keskellä suojeltua luontoa, joten kutsumme  yöttömän  yön  juhlaan rajallisen määrän festivaalivieraita. 

Lippuja myy tiketti.fi. Yhden päivän lippu maksaa 40€/50€ (+palvelumaksu 2,50€) ja kahden päivän lippu 70€ (+palvelumaksu 3,50€). Portilta ostettuna liput maksavat 45€/55€/80€.

Portilla maksuvälineenä käy maksukortti.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin festivaalin portilla. Rannekkeilla voi poistua tapahtuma-alueelta ja palata takaisin festivaalialueelle.

Festaribussi

Aavasaksalle voi saapua vähäpäästöisesti festaribussilla suoraan Kemistä ja Oulusta. Valitettavasti Rovaniemen bussiyhteys ei toteudu.

Kemin festaribussilippuja voi ostaa osoitteesta tiketti.fi

Festaribussikuljetuksen Oulusta Aavasaksalle ja takaisin järjestää Rotos ry. Festaribussi lähtee Oulun linja-autoasemalta perjantaina klo 11:00. Bussi pysähtyy tarvittaessa Ylitorniolla ennen Aavasaksaa. Paluumatkalle bussi lähtee su 10.7. klo 12:00 Aavasaksan Kruununpuiston pysäköintialueelta. Meno-paluu-lipun hinta on vain 30 euroa. Ilmoittaudu mukaan linkin takaa https://forms.gle/bvMDEJoXjfq5YbLg8.

Kemin linja-autoasemalta lähtö on perjantaina 8.7. klo 12, jonka jälkeen kyytiin pääsee myös Tornion kaupungintalon pysäkiltä. Paluu Aavasaksa-Kemi sunnuntaina 10.7. klo 11. Huomaa muuttunut kellonaika!

Huomioithan, että festivaali järjestää bussikuljetuksen vain mikäli tarvittava osallistujamäärä täyttyy. Kuljetuksen toteutuminen ilmoitetaan lipunostaneille viimeistään 2vkoa ennen tapahtumaa. Mikäli kuljetus peruuntuu, toimitetaan lipunostaneille ohjeet lipunpalautusta varten.