Nälkään ja janoon

Crazy Pan Street Food Oy

Ehtaa katuruokaa rouhella otteella tarjoaa Crazy Pan. Menusta löytyvät veden kielelle heruttavat burgerit, monipuoliset salaattiannokset ja vindaloorullat. Burgerimenuun kuuluu poronpaistiburger, tofuburger, cheddarburger ja viekoittelevan tulinen chili-valkosipuliburger. Burgerit rakennetaan kaura-spelttisämpylöihin tai ne saa myös gluteenittomalla leivällä. Aitoa retrosapuskaakin on, nimittäin A-luokan makkaraperunat. Sen lisäksi tarjoillaan tunturirieskaan valmistettua kana -tai tofu-vindaloorullaa. Suolaisen lisäksi tarjolla on paikallinen kaurapannari kermavaahdolla ja mansikkahillolla.

Káfet Aavasaksan Paviljonki

Káfet Aavasaksan Paviljonki tarjoaa mutkatonta ja makoisaa suolaista syötävää kuten herkullisia pita-leipiä ja koukuttavia chicken wingsejä. Paviljongin monipuolisesta valikoimasta löytyy syötävää niin makeaan kuin suolaiseen nälkää. Täältä löydät myös viinit ja oluet virkistämään kesäpäivää. Kurkista Paviljongin menu linkin takaa.

Https://www.kafet.fi/aawastock

Keisarinmajan baari & terassi

Keisarinmajan baari ja terassi on K-18 alue vaaran laella. Sieltä löytyy vaikka ja mitä janon sammuttajaa. Nållan juomissa maistuu reippaus ja raikkaus sekä pala kansallismaisemaa maustetun kuplaveden ja alkoholin muodossa. Tarjolla on Tornion Panimon särmikkäitä, mutta ei snobeja pienpanimo-oluita, täyteläisiä ja viileitä, mutta ei fiinejä viinejä, drinkkejä ja mocktaileja, kuohareita ja snapseja. Alkoholittomia oluita ja paljon muuta. Kun on jano ja musa mennyt jalan alle, paikkasi on tämä.

Aurinkomajan festariaamiainen

Aurinkomajan tuhti festariaamiainen on tarjolla lauantaina klo 8-11 ja sunnuntaina klo 9-12. Tarjolla on makoisat sumpit, puuro, jogurtti, munakas, munakokkeli, lihapyörykät, nakit ja kasvisvaihtoehtoja. Aamiaisen hinta on 12 €. Aamiaislipukkeita myydään lipunyynnissä leirintäalueella ja tietysti paikanpäällä Aurinkomajalla osoitteessa Aavasaksan vaarantie 180.